Colloidaal Zilver En Goud

Gepubliceerd nov. 19, 22
6 min read

Nano Zilverwater

In de ziekenhuizen waar deze artsen werkzaam zijn wordt het colloïdaal zilver oraal toegediend maar ook mits een speciale verdamper. Je ziet het, er is geen reden om bang te zijn voor het gebruik van colloïdaal zilver. Uiteraard moet je je laten begeleiden en je aan de voorgeschreven doseringen houden, net zoals met elk medicijn.

Lees aandachtig het etiket voor gebruik en laat je adviseren door de verkoper, best iemand van wie je weet dat je hem of haar kan betrouwen. Indien je het oraal wil gebruiken wees dan dubbel voorzichtig en vraag eventueel raad aan je arts. Zoals altijd zijn we weer benieuwd naar de ervaringen die onze lezers hebben met dit onderwerp.

Wat hebben huidproblemen als eczeem, lichaamsgeur, voetschimmel, neurodermitis, psoriasis, fenomeen van Raynaud, maar ook overmatig transpireren (hyperhidrose) en koude handen en voeten met elkaar gemeen? Ze kunnen met zilver worden behandeld, want zilver heeft absoluut een geneeskrachtige werking! Hierdoor kunnen de pijnlijke en onaangename gevolgen van deze aandoeningen worden verzacht - Colloidaal Zilver en Goud.

Crystal Colloidaal Zilver 250ml Kopen

Zelfs de Romeinen kenden de heilzame werking van dit kostbare metaal door het op wonden te leggen. Tegenwoordig weten we dat zilver antibacteriële en anti-mycotische eigenschappen heeft. Het wordt daarom in veel (medische) producten gebruikt. Van kompressen bij verbrandingen en wondinfecties tot katheters en toepassing in drinkwaterfilters en zuiveringsinstallaties. Met zilver kan de lichaamstemperatuur worden geregeld, een eigenschap die we wel kennen van de overlevingsfolie in de verbandtrommel in de auto.

Hierdoor heeft het een antistatische werking (Puur Colloidaal - Colloidale producten van hoogstaande kwaliteit). Bij veel van de genoemde aandoeningen spelen bacteriën en/of schimmels een belangrijke rol. Ze veroorzaken wondinfecties of stank. Zilver wordt doelgericht wordt toegepast in de bestrijding van deze bacteriën en schimmels. Dat gaat het beste wanneer men, zoals de Romeinen, het zilver op de geïnfecteerde plek legt.

Nano Mineralen En CovidColloïdaal Zilver En Goud

Hierdoor wordt gegarandeerd dat het zilver in contact komt met de huid. Bovendien is een dergelijke oplossing praktisch, aantrekkelijk en betaalbaar. Dat zilver een duidelijke geneeskrachtige werking heeft zal inmiddels duidelijk zijn. Maar hoe kun je ervoor zorgen dat het gebruikt wordt bij diverse huid gerelateerde aandoeningen? Om het optimale uit de werking van zilver te halen en dit op een praktische en betaalbare manier te kunnen gebruiken, is zilvergaren ontwikkeld.

Alles Wat U Moet Weten Over Colloïdaal Zilver

In de binnenkant van het textielproduct is zilverdraad verweven. Dit levert precies het beoogde effect op: de huid is in contact met het zilver. Dit kan zijn heilzame werking ontplooien zolang het kledingstuk wordt gedragen. Omdat het zilver vooral aan de binnenkant zit, is deze vorm van therapie ook zeer discreet.

Liever Gezond Colloidaal Zilverzalf (100 Ml)Goudwater

Colloïdaal zilver is terug van weggeweest. Deze zogenaamde natuurlijke remedie tegen schadelijke microben en andere ziekten werd in het begin van de vorige eeuw, voor de intrede van antibiotica, gebruikt tegen infecties. Colloïdaal zilver kun je bekomen door elektrische stroom te sturen in een bak gedestilleerd water waarin staven zilver liggen.

Deze oplossingen duiken sinds de coronapandemie weer op in online shops voor natuurproducten. Er bestaat geen enkele studie waarin het effect van zilverwater op de verspreiding of de infectie met het nieuwe coronavirus vastgesteld wordt. De idee dat colloïdaal zilver werkt tegen bacteriën en virussen is gebaseerd op enkele laboratoriumexperimenten die konden aantonen dat het micro-organismen doodt, terwijl er geen effect werd gevonden wanneer het werd toegediend in neusdruppels.

Nano Goudwater

(1) Zilverwater verdween uit de belangstelling sinds de opkomst van antibiotica (colloïdaal zilver, een natuurlijk antibioticum). Langdurig gebruik van zilverwater heeft namelijk zilververgiftiging als belangrijk nadeel. Wie te veel zilver inneemt, krijgt een asgrauwe blauwige verkleuring van de huid die niet meer verdwijnt. Ook nier- en zenuwaantasting zijn gerapporteerd. Deze ernstige nevenwerkingen hebben te maken met de neerslag van zilverdeeltjes in de weefsels.

Dat zilverwater enig effect kon aantonen in proefbuizen in een laboratorium, betekent niet dat het deze effecten ook heeft in het menselijk lichaam, dat veel complexer is. Beperkte, kortdurende experimenten met neusdruppels bewezen alvast geen duidelijk effect - Colloïdaal goudwater 15 PPM. Zilverwater is een oude remedie die een eeuw geleden gebruikt werd tegen infecties en nu weer opgang maakt tegen het coronavirus.

Becker, alle drie Amerikanen (Colloïdaal goudwater 15 PPM). Wat is colloïdaal zilver nu eigenlijk? Het is een middel dat wordt verkregen door een elektrische stroom te leiden door een bak met gedestilleerd water met daarin staven zilver. Er ontstaat zo een colloïdale oplossing van zilver in water. Deze oplossing wordt vervolgens verdund - nano goudwater. De hoeveelheid CZ in de oplossing varieert per product: een homeopathisch verdunde oplossing is bijvoorbeeld 6 delen zilver op 1 miljoen delen water.

Colloidaal Zilver

Colloidaal Goud ErvaringenCrystal Colloidaal Zilver 250ml Kopen

De prijzen voor een dergelijk toestel variëren van € 22 tot € 193. CZ kan worden ingenomen, op de huid gesmeerd of via een spray worden toegediend. Het wordt stapsgewijs via het bloed in het lichaam opgenomen. Het is smaak- en reukloos en sommige sites reppen bovendien van kleurloosheid. Zilver, zo zeggen de sites, staat al eeuwen bekend als doder van ziekteverwekkers en remmer van ontstekingen.

Opvallend is dat de CZ-maffia als door een adder gebeten reageert. Sommigen voeren aan dat met de homeopathisch verdunde kwaliteit colloïdaal zilver er geen gevaar is. Tal van andere media brengen hetzelfde bericht. Op dezelfde dag interviewde RTL4 Rob Koene over dit en enkele andere onzinmiddelen (onder andere ‘een bekertje overgeschoten moedermelk’).

Blootstelling van (jong)volwassen ratten aan zilver nanodeeltjes laat een verslechtering van de functie van het korte- en lange termijn geheugen zien. Zilver nanodeeltjes worden vanwege o. a. hun antibacteriële werking toegepast in diverse producten variërend van schoonmaakmiddelen, speelgoed en textiel tot voedingssupplementen, hoewel het in deze laatste categorie niet is toegestaan.

Colloïdaal Goud 40ppm Max Sterkte, 1000ml

De gebruikte doseringen in deze studie zijn laag. In andere rattenstudies bleek 30 mg/kg lichaamsgewicht de laagste dosering te zijn waarbij geen schadelijke effecten op de lever worden gevonden. De belangrijkste resultaten van het onderzoek laten zien dat zowel het korte- als langetermijngeheugen in de dieren blijvend aangetast wordt bij beide doseringen.

De onderzoekers hebben in verschillende hersengebieden gezocht naar de aanwezigheid van zilver en of dit aanwezig was in de vorm van nanodeeltjes. Uit de resultaten blijkt dat bij hogere blootstelling aan zilver nanodeeltjes meer zilver in de hersenen terecht komt. Ondanks de toepassing van de nieuwste detectietechnologie is niet duidelijk of het aanwezige zilver nog in de vorm van (nano)deeltjes is.

Colloïdaal zilver – dat ook deeltjes op nanometerschaal bevat – mag sinds 2002 niet worden gebruikt in voedingssupplementen of worden toegevoegd als mineraal in voedingsmiddelen. Colloïdaal zilver staat namelijk niet op de lijst met toegestane mineraalverbindingen die in voedingssupplementen mogen worden gebruik (bijlage II van Verordening 2002/46) of als mineraal aan levensmiddelen mogen worden toegevoegd (bijlage II van Verordening 1925/2006).

Puur Colloidaal - Colloidale Producten Van Hoogstaande KwaliteitToch adviseren sommige websites en winkels nog om zilverwater in te nemen en zijn er mensen die het drinken. Hier is onlangs aandacht aan besteed in een televisie-uitzending van Radar. De Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid ( EFSA Europese Voedselveiligheidsautoriteit (Europese Voedselveiligheidsautoriteit)) heeft recent op verzoek van de Europese Commissie de veiligheid en biobeschikbaarheid van “zilver hydrosol” voor gebruik in voedingssupplementen opnieuw beoordeeld, en net als in 2008 geconcludeerd dat er onvoldoende data waren om dit te beoordelen: Volgens EFSA is: "Het gebruik van zilver hydrosol in voedingssupplementen verboden, omdat niet met zekerheid gezegd kan worden dat inwendig gebruik veilig is".

Meer van Test

Navigation

Home