Tanden Bleken Thuis - Witte Tanden

Gepubliceerd feb. 07, 22
6 min read

Teeth Whitening Strips Voor Stralend Witte Tanden Online Kopen?

Er zijn whitestrips die snel werken tot aan whitestrips die minimaal 20 dagen lang, een uur per dag aan je tanden gekleefd moeten zijn. Overzicht van de whitestrips die momenteel verkocht worden: Advanced Vivid Professional Effects Surpreme Flexfit Gentle Routine1 Hour express De strips zijn te verdelen in meerdere levels.

Het aanbrengen van de strips is makkelijk. De verpakking waar de strips in verpakt zitten beschrijft duidelijk hoe je dit doet. Er zit ook een gebruiksaanwijzing bij. De meeste strips zijn voorzien van advanced seal. Dit zorgt ervoor dat de strips beter aan je tanden blijven kleven. De strips kleven zo goed dat je er zelfs water mee kunt drinken.

Whitening Strips - Tandarts

Whitening Strips Online Kopen - Hoge KwaliteitIs Thuis Zelf Tanden Bleken Een Goed Idee?
Crest WhitestripsWhitening Strips

Wat zijn de reviews en ervaringen met Crest? Doordat de strips zo goed werken, zijn ze ook heel populair. Mensen die het gebruiken zijn er heel lovend over. Mocht je last hebben van gevoelige tanden dan kun je een halve kuur proberen. Een andere mogelijkheid is, is dat je het gebruik van de strips over een langere periode uitsmeert.

Het resultaat zal misschien iets minder goed zijn dan wanneer je de strips dagelijks gebruikt. GleamWhite whitestrips kopen? Veilig en zelf je tanden bleken thuis. Vind je het toch nog te eng om de strips te gebruiken dan kun je ook een ander tanden bleek middel proberen. Bekijk hier een video review over deze whitening strips: Waar kun je Crest whitestrips kopen? Ondanks dat de strips officieel niet in Nederland verkocht mogen worden, zijn ze toch te koop via verschillende Nederlandse, maar ook buitenlandse webshops.

Review - Thuis Tanden Bleken Met crest Whitestrips

Lees ook mijn verhaal hoe ik bijna opgelicht werd bij de inkoop van Crest Whitestrips. Conclusie Mijn ervaring met Crest white strips is zeer positief. Nieuws White Shine over tanden bleken en witte tanden. Mijn tanden zijn echt een stuk witter geworden. Ik heb nauwelijks iets gemerkt van de waterstofperoxide en ik heb zelf vrij gevoelige tanden.

Gleamwhite Whitestrips Bestellen - Veilig Thuis Je Tanden Bleken MetNieuws White Shine Over Tanden Bleken En Witte Tanden

Waardering uit 5 € 40,95 Verwijdert jaren aan vlekken speciaal voor gevoelige tanden.

Tanden Bleken

Wat is het probleem? Het meest toegepaste actieve ingrediënt in tandbleekmiddelen is waterstofperoxide. Een stof die je tanden inderdaad kan bleken maar het beschadigt ook je tanden en tandvlees. Er geldt daarom een beperking voor producten die je thuis gebruikt. Er mag niet meer dan 0,1% van deze stof in zitten.

In producten die worden aangeboden bij buitenlandse webwinkels zit vaak vele malen meer. De 7 producten uit ons onderzoek die waterstofperoxide bevatten hadden meer dan de toegestane 0,1%. We maten 1,4% tot 7%. Dat is 14 tot 70 keer meer dan is toegestaan! De 2 producten die boven de 6% uitkomen gaan hiermee zelfs voorbij aan de hoeveelheid die professionals mogen gebruiken.

Advanced Teeth Whitening Strips

Zo ontbreekt de naam van de fabrikant, de productiedatum of batch, de houdbaarheid, waarschuwingen of aanwijzingen voor het gebruik en/of de ingrediëntenlijst. Om welke producten gaat het? Wat hebben wij gedaan? Wij hebben de betreffende webwinkels geinformeerd over onze bevindingen. Amazon heeft de producten nog wel op de site staan maar je kunt ze niet meer bestellen.

Ali, Express geeft aan onze melding te onderzoeken. Wat kun je zelf doen? Niet voor alle vormen van verkleuring is een tandbleekmiddel met waterstofperoxide de oplossing. Gebruik van bleekmiddelen met waterstofperoxide is in sommige gevallen zelfs volledig af te raden. Er kunnen andere problemen in de mond spelen waarbij gebruik van waterstofperoxide ernstige schade kan aanbrengen aan de mond en/of gebit.

Gleamwhite Whitening Strips Online Bestellen, De Beste Kwaliteit

Als je last hebt van verkleuringen aan je tanden bespreek dit dan met je tandarts. Koop geen tandbleekmiddelen via online webwinkels. Let er op dat de verpakking van tandpasta en andere verzorgingsproducten voor je tanden de volgende informatie bevat: de naam of de handelsnaam en het adres van de verantwoordelijke persoon.

De belangrijkste resultaten: Van de 36 producten bevatten er maar liefst 21 meer waterstofperoxide dan wettelijk is toegestaan voor thuisgebruik in kits voor het bleken van tanden (0,1%). 11 producten bevatten zelfs meer dan de maximale hoeveelheid die voor tandartsen is toegestaan (6%). 20 van de producten bevatten meer dan 10 keer zoveel waterstofperoxide als toegestaan, en 6 zelfs meer dan 100 keer zoveel.

Gleamwhite Whitening Strips Beste Deal Via De Webshop Kopen

Wanneer je het zakje opent dan vind je een doorzichtig plastic strip waar weer 2 siliconen-achtige strips op zijn geplakt. De ene strip is voor je bovengebit en de ander voor je ondergebit. De strips voelen een beetje flubberig aan, heel raar. Deze plak je dus met de natte kant (waarmee ze aan het plastic zaten) op je tanden.

Als je de strips op je boventanden en ondertanden hebt geplaatst mag je 30 minuten wachten. Koop Crest whitestrips met gratis verzending. Ik ga meestal even tv kijken of op mijn telefoon iets doen. In principe zie je er ook niet zoveel van omdat de strips doorzichtig zijn. Het ziet er een beetje vreemd uit van dichtbij maar als de postbode komt ofzo dan sta je niet echt voor schut.

Tandenbleek & Teeth

De beste whitening strips hoeven niet per se de sterkste te zijn. Er zijn namelijk verschillende soorten strips verkrijgbaar. Zo heb je strips die twee weken gebruikt moeten worden voor het beste resultaat, maar ook strips die je maar één week hoeft te gebruiken. Het resultaat van deze kuren kan hetzelfde zijn, omdat de strips ook een andere hoeveelheid blekende stoffen bevatten.

Wanneer je gevoelige tanden hebt, is dit zeker een optie om te overwegen. De blekende stoffen in de strips kunnen namelijk voor irritaties zorgen, wat zeer oncomfortabel is..

28 Tanden Bleken Strips 14 Boven + 14 Onder - Snelwerkend

Thuis tanden bleken met Crest White Strips, Tanden bleken kan heel gemakkelijk thuis gedaan worden. Wanneer je een product besteld ontvang je een uitgebreide handleiding bij je bestelling. Ook zijn er veel tutorials op het internet te vinden. Je kunt bijvoorbeeld ook een video tutorial bekijken wanneer je je bestelling hebt ontvangen, mocht je twijfelen dan zal zo een video je zeker helpen om veilig de whitestrips te gebruiken.Hieronder leggen wij de verschillende manieren van tanden bleken uit en hoe je het beste tanden bleek product kunt vinden! Een van de manieren is je tanden bleken op basis van Vernis. Ook is het mogelijk je tanden te bleken op basis van een kleef strip of gel, deze manier is erg populair en wordt door veel mensen gekozen omdat het een makkelijke en effectieve manier is om te bleken.

Advanced Teeth Whitening Strips

Bij zulke producten ontvang je vaak een bleeklepel. Dit is exact de manier waarop het bij de tandarts gebeurd, de tandarts maakt ook gebruik van een bleeklepel die exact passend is voor jouw gebit. Tanden bleken kopen - Lash Addict. Hierdoor krijg je het beste resultaat en kan je meteen genieten van jouw mooie witte glimlach.

Een andere reden waarom een geschikt tanden bleek product vinden lastig is omdat het resultaat afhankelijk is van de conditie van je tanden, de staat en geschiedenis van je gebit en je eigen routine. Hieronder lees je enkele tips om het juiste tanden whitening product te kopen. Hoeveelheid waterstofperoxide, Een belangrijk ingrediënt van tanden bleek producten is waterstof peroxide.

Veilig Tanden Bleken: Hoe Doe Je Dat?

Er zijn verschillende producten met een laag percentage, het resultaat zal dan ook niet enorm goed zijn. Let op: overmatig gebruik van waterstofperoxide kan lijden tot nadelige gevolgen voor je gebit. Tanden verkleuren nou eenmaal, lees hier waarom tanden geel worden. Ga daarom voorzichtig om met tanden bleek producten. Een behandeling per 18/ 24 maanden is meer dan voldoende.

Meer van Fitness

Navigation

Home