Colloidaal Zilver En Goud

Gepubliceerd apr. 14, 23
7 min read

Colloïdaal Bestellen Van De Beste Kwaliteit?

Is er een alternatief voor antibiotica? Het moge duidelijk worden dat antibiotica gebruik vergaande consequenties heeft en deze werken tegen de microbiële basis van het leven, nu en in de toekomst. Mensen en dieren worden resistent en bodem- en waterleven wordt ernstig verstoord. Colloïdaal Zilverwater is tegenwoordig niet voldoende h-erkend als Het alternatief voor Antibiotica.

Er is een wijd verspreid technologisch / farmaceutisch product dat overal in de natuur beland en dat noemt men . Het woord zegt het al: het werkt 'antibiotisch' en dat betekent De hoeveelheden die hiervan worden geconsumeerd zijn gigantisch. Het blijkt een miljarden industrie te zijn. Via dierlijke en menselijke consumptie en vervolgens de uitwerpselen belanden de resten van antibioticsche preparaten in de bodem en in het grondwater.

Nanotechnologie is al vergevorderd en de toepassingen rukken op in het dagelijkse leven. De consequenties van de verspreiding van allerlei geproduceerde nanodeeltjes is een onderwerp op zich - Nano zilver 1000ml. Er zijn belangrijke vragen nog niet beantwoord, zoals waar zij terecht komen in de natuur en wat zijn de gevolgen voor onze biologische systemen en ecologisch leven? Werken deze uitvindingen (uiteindelijk) voor of tegen vitaal leven? Gelukkig bestaat er al sinds de oudheid een vorm van nanotechnologie dat aantoonbaar werkt.

Hoe Herken Je Echt Colloïdaal Zilver?

Micro-organismen zijn ook een onderwerp op zich en de kennis hierover neemt gelukkig toe. Enkele van de belangrijkste inzichten zijn dat de intelligente wereld der micro-organsimen de basis vormt van essentiële levenprocessen. En dat wij mensen daar niet alleen van afhankelijk zijn, maar dat wij zelfs voor een groot deel uit micro-organismen bestaan.

Een vorm van nanotechnologie waarmee wij de leven-bevorderende-micro-organismen en daarmee onze interne en externe ecologie kunnen beschermen heet Zilverwater ofwel Colloïdaal Zilver. Het is belangrijk dat mensen dit gaan h-erkennen als een natuurlijk en waardevol alternatief voor het gebruik van de farmaceutische antibiotica. Het getuigt van ecologica dat wij gezondheid zien als een natuurlijk gegeven dat niet los staat van de externe ecologie (levende natuur) en dat wij zowel de interne als de externe probiotica (als tegenhangers van de pathogegen) beschermen.

In zilverwater zijn de opgeloste zilverdeeltjes enkele nanometers klein (1 nm is een miljoenste deel van 1 mm). Deze deeltjes zijn kleiner dan de afmeting van een virus en hebben daarom het vermogen om in een virus te penetreren en deze zo te elimineren. Hierdoor is het effect bijzonder krachtig; hoe kleiner de zilverdeeltjes, hoe beter het werkt.

Wat Is Het Effect Van Zilver Op Micro-organismen

Het boek “The Micro Silver Bullet” bevat zoveel (medische) informatie dat elk type arts of gezondheidswerker (inclusief instanties en overheden) dit zou moeten willen lezen, maar laat je als leek hierdoor niet weerhouden! In De Schoonheid van Water ~goud van de toekomst heb ik trouwens ook de (antivirale) werking van zilver beschreven.

Zilver wordt toegepast in pleisters, verband, crèmes, shampoos, sokken, etc. om bacterie en schimmelvorming tegen te gaan. Zilver is een door de Europese wetgeving toegestaan e-nummer en wordt dus toegevoegd aan levensmiddelen. Het activeert het lichaamseigen herstelproces en is veelzijdig in gebruik. Colloïdaal zilver kan worden ingezet als detox middel en kan bijdragen aan een goede stoelgang.

, online sinds 2007, is een zoekmachine voor Nederlandstalige begrippen en definities. De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken.

Colloïdaal Zilver: Het Immune Systeem Versterken Op Natuurlijke Wijze

Colloïdaal Zilver: Een Natuurlijke Remedie Voor Weerstand En VitaliteitColloïdaal Zilver: Het Natuurlijke Antisepticum Voor Huid En Lichaam

COSIL 47 is een Colloïdaal-Zilveroplossing met een hoge concentratie van >30 ppm (parts per million of mg/liter). De hoge concentratie van COSIL 47 heeft de kenmerkende goud-gele kleur. Bij lage concentraties is colloïdaal-zilver kleurloos, waarbij het dus visueel niet zichtbaar is of er nano-deeltjes zilver in de oplossing aanwezig zijn.

Doordat de deeltjes zo klein zijn kunnen zij in een speciaal proces in water worden opgelost (suspensie). Deze deeltjes blijven in dat geval in oplossing en zullen zich niet scheiden (bezinken). COSIL 47 wordt geleverd in een bruin-glazen fles van 100 ml. Bij ongeopende verpakking is COSIL 47 jarenlang houdbaar.

Zowel geopend als ongeopend bewaar je COSIL 47 het best koel, droog en vooral donker voor de optimale houdbaarheid. Omdat zilver-colloïden zo klein zijn hebben ze een sterke (positieve) ionische lading. Deze positieve lading zoekt altijd naar een negatieve ontlading. Wanneer colloïdaal zilver in contact komt met (pathogene) micro-organismen zullen de positief geladen zilver-colloïden zich aan de negatief geladen enzymen uit deze micro-organismen binden - Colloïdaal bestellen van de beste kwaliteit?.

Nano Zilver / Colloidaal Zilver

In het diagram, dat bij de afbeeldingen staat, is zichtbaar hoe groot deeltjes en micro-organismen kunnen zijn. colloidaal zilver. Neem een glas water (200 ml) en voeg daar 10 druppels COSIL 47 aan toe (Last van Candida of andere schimmelinfecties? Nano zilver). Roer het en laat het vijf minuten staan. Daarna is het water veilig om te drinken. Dezelfde verdunning kan ook worden gebruikt voor het prepareren van een waterfilter wanneer deze na gebruik moet worden bewaard.

Giet of pomp (afhankelijk van welk model filter) het glas water vervolgens door het filterelement of door gehele waterfilter. Laat het water uit het filterlelement/waterfiter lopen. nano goud. Berg het nog vochtige fiterelement op in een afgesloten plastic zak. zodat deze vochtig blijft en niet uitdroogt. Inhoud: 100 ml, Gewicht: 230 gram .

Crystal Colloidaal Zilver En GoudDe Wetenschap Achter Colloïdaal Zilver: Hoe Werkt Het?

Een volgens unieke methode geproduceerd mineraalwater, bestaande uit gezuiverd water met 15mg/l (15ppm) ultra kleine deeltjes puur zilver. Wanneer zilverdeeltjes enkele nanometers klein zijn (1 nanometer is een miljoenste deel van een millimeter), is het effect bijzonder krachtig. De zilverdeeltjes worden snel en volledig opgenomen door de huid en de slijmvliezen.

Het Effect Van Colloïdaal Zilver Op Infecties En Ziekten

Colloïdale Mineralen zijn Zeer klein, zelfs kleiner dan plantaardige mineralen en worden dus zeer goed opgenomen door het menselijk lichaam. Er is veel minder metaal nodig voor een krachtig effect! Uit onderzoek blijkt dat minstens 10 keer minder dan de gebruikelijke hoeveelheid kan worden ingenomen. De kleine deeltjes kunnen ook gemakkelijk de bloed-hersenbarrière passeren, waar de mineralen hun belangrijke functies voor de hersenen kunnen vervullen.

Het zetapotentieel wordt gemeten in millivolt. De meest recente technologie garandeert een zetapotentieel van +/- 60 millivolt. Dit zorgt voor een veilig colloïdaal mineraal met de hoogst mogelijke werkzaamheid. De elektrische lading bevat op zichzelf ook helende eigenschappen. Het maximaliseren van het zetapotentieel betekent tevens een langere houdbaarheid. Het woord “colloïdaal” verwijst naar iets dat een zeer kleine deeltjesgrootte heeft en zich in een vloeibaar medium bevindt (zoals water), zonder dat de deeltjes zinken naar de bodem of aan de oppervlakte drijven.

Deeltjesgrootte is een belangrijke factor voor een goede mineralenopname, omdat een fundamentele natuurkundige wet bepaalt dat hoe kleiner een deeltje, hoe groter het relatieve deeltjesoppervlak. Het is dit oppervlak dat het lichaam gebruikt om voedingsstoffen af te breken en te absorberen. Hoe groter dit oppervlakte is, hoe beter voedingsstoffen benut kunnen worden.

Bestel Nu Colloidaal-zilver

Colloïdale mineralen zijn dan ook hét antwoord voor mensen met spijsverteringsproblemen, waarbij de absorptie van vitaminen en mineralen sterk verstoord is. Het is aangetoond dat mineralen afkomstig van stenen en kleisoorten slechts voor 20 tot 40% opgenomen worden. Mineralen worden dikwijls aan (amino) zuren gebonden, om de opname te verbeteren.

Colloïdale mineralen worden volledig opgenomen. Als de vloeistof enige tijd in de mond gehouden wordt, alvorens door te slikken, dan komt het mineraal direct in het lichaam en wordt gelijk benut.Aqua Logic COSIL-47 is een Colloïdaal Zilveroplossing met een hoge concentratie van >30 ppm (parts per million of mg/liter). De hoge concentratie van COSIL-47 heeft de kenmerkende goud-gele kleur. Bij lage concentraties is colloïdaal-zilver kleurloos, waarbij het dus niet zichtbaar is dat er nano-deeltjes zilver in de oplossing aanwezig zijn (goudwater).

Wat Is Het Effect Van Zilver Op Micro-organismen

Colloïdaal Zilver: Van Huidverzorging Tot Medische ToepassingenColloïdaal Produkten - De Zuiverste

Doordat de deeltjes zo klein zijn kunnen zij in een speciaal proces in water worden opgelost (suspensie). Deze deeltjes blijven in dat geval in oplossing en zullen zich niet scheiden (bezinken). COSIL-47 wordt geleverd in een bruine glazen fles van 100 ml. Met een ongeopende verpakking is COSIL-47 jarenlang houdbaar.

Zowel geopend als ongeopend bewaar je COSIL-47 het best koel, droog en vooral donker voor de optimale houdbaarheid (Colloïdaal zilver en goud). Omdat zilver-colloïden zo klein zijn hebben ze een sterke (positieve) ionische lading. Deze positieve lading zoekt altijd naar een negatieve ontlading. Wanneer colloïdaal zilver in contact komt met (pathogene) micro-organismen zullen de positief geladen zilver-colloïden zich aan de negatief geladen enzymen uit deze micro-organismen binden.


zilverwater

Neem een glas water (200 ml) en voeg daar 10 druppels COSIL-47 aan toe. Roer het en laat het vijf minuten staan. Daarna is het water veilig om te drinken. Dezelfde verdunning kan ook worden gebruikt voor het prepareren van een waterfilter wanneer deze na gebruik moet worden bewaard. Neem een glas water (200 ml) en doe daar 10 druppels COSIL-47 in, roer het en laat het dan vijf minuten staan.

Meer van Fitness

Navigation

Home