Yogamatten - Winkel

Gepubliceerd apr. 16, 22
5 min read

Viking Blod

Zweedse KruidenIs Kruidenbitter Gezond

Zomeryoga is voor iedereen toegankelijk. Als je nog nooit eerder aan yoga hebt gedaan is het een leuke manier om kennis te maken. Het is mogelijk om een cursus van tien lessen te bespreken, maar je kunt ook losse lessen volgen. Wel dien je je daarvoor van te voren aan te melden.

De chakra-psychologie: Oosterse wijsheid, aangevuld door de Westerse psychologie maakt juist voor nuchtere Nederlanders vaak een zeer toegankelijke en gemakkelijk toepasbare vertaalslag. Deze 10 lessen kunnen gevolgd worden als cursus zomeryoga. De kosten bedragen dan 110,00 Ook is het mogelijk om voor losse lessen te reserveren. De kosten bedragen dan 12,50 per les.

7 Chakra Zorgenstenen Mini Knuffelstenen In Kado Zakje

Spiritueel genieten 5 6 1-2 juli en/of 4 juli 2015 Tantra voor vrouwen (Her-)ontdek de natuurlijke flow van vrouw-zijn 2 OF 3 DAAGSE ZOMERWORKSHOPS Een 2-daagse tantra workshop voor vrouwen om de verbinding van jouw vrouw zijn tussen hemel en aarde te bevestigen of te herstellen en één te zijn met al wat er is - maria treben kruidenbitter. maria treben zweedse kruiden.

MidgaardslangAgua Sacral Water

Tantra geeft heling door stilte, bewustzijn en verbinding van je hart, sensualiteit en seksuele (levens)energie brengt je naar de essentie van jouw vrouw zijn. De dag ertussen is bedoeld om te rusten en de workshop in jezelf te laten dalen, kun je van de prachtige bossen, heide en meren genieten.

Is Kruidenbitter Gezond

Ontdek wat tantra voor vrouwen kan betekenen en wat vrouwen voor vrouwen kunnen betekenen en waarom wij verbonden zijn. Bovenal wat vrouw zijn en vrouw voelen op verschillende niveaus voor jóu betekent. Je zult gaande weg de dagen ervaren dat wij vrouwen onszelf voeden met vrouwenergie en je leert wat je hier mee kunt doen.

12,--. Zie de info op de site van Tantra, Life. De dagen zijn toegankelijk voor alle vrouwen die zich geïnspireerd voelen deel te nemen. De Shakti (vrouw) die deze tantragroep geeft is Shatavari van Tantra, Life Zij heeft tientallen jaren ervaring in het begeleiden van groepen en het geven van individuele coaching op het gebied van Tantra en Seksueel Bewustzijn.

Maria Treben Zweedse Kruiden

Na deze workshop kan een oorkaarsbehandeling op een aangename en veilige manier aan derden worden gegeven (thaise vissersbroek zelf maken). argiletz klei. Een oorkaarsbehandeling, die ook zeer geschikt is voor kinderen, werkt bijzonder ontspannend op het hele lichaam in het algemeen en op het gebied van het hoofd in het bijzonder. Bekende toepassingen van oorkaarsen zijn: Reiniging van de gehoorgang zonder pijn Gehoorstimulatie Verzachting van neus-, keel-, en oorirritaties ten gevolge van verkoudheid Gaat bepaalde vormen van oorsuizen en oortinteling tegen Drukcompensatie en verlichting bij hoofdpijn en migraine Stimulatie van lokale bloedcirculatie Diepe ontspanning bij nervositeit, stress en hyperactiviteit De oorkaarsworkshop is voor iedereen, maar ook zeer geschikt voor beroepsgroepen die op (chakra) therapeutisch, dienstverlenend of cosmetisch vlak met mensen werken.Als we een nieuw gebouwd huis gaan bewonen, heeft daar nog niet iemand voor ons gewoond, dus zal de energie redelijk neutraal zijn, tenzij het huis bijvoorbeeld is gebouwd op een voormalig slagveld, fabrieksterrein, een begraafplaats of een treinstation - De kristallenwinkel. Dan kunnen er restenergieën blijven hangen, waar een gevoelig mens behoorlijk last van kan hebben.

Salie Branden

Er kan een restenergie van vorige bewoners aanwezig zijn, maar het kan ook dat er wateraders of leylijnen onder het huis door stromen, waardoor vervelende en verstorende klachten kunnen ontstaan. Tijdens deze driedaagse leer je op een verdiepend niveau de basis begrippen van Space Clearing. zweedse kruiden maria treben. Wat leer je? Je open te stellen, te gronden en te beschermen Het ontwikkelen van je persoonlijk intuïtie Een woning te scannen om te zien welke energie waar zit Diverse reinigingstechnieken Meer informatie over de herkomst en uitwerking van Space Clearing Gebruik van methodes om storende energie op te heffen Het hoe te herkennen van entiteiten en/of restenergie Het gebruiken van wichelroede en pendel Spiritueel genieten 9 10 Verder leert de workshop Space Clearing je de basisvaardigheden om een huis of een ruimte energetisch te zuiveren en te programmeren op dat wat we wensen.

Zweedse KruidenNatuurzuivere Etherische Oliën

Als de energie in ons huis of onze omgeving geblokkeerd of verstoord is, kan deze niet vrij stromen. Dit heeft dan onlosmakelijk uitwerking op de sfeer in het huis en op de personen die er in leven. Als de energie in onze woonomgeving stagneert, lopen we ook vast in ons dagelijs leven.

Waterfles Met Helende Edelstenen In 2022 - Pilates, Waterfles, Yoga

Wat leer je? De welhaast magische werking van Feng Shui De invloed van kleuren en geuren Werking van de elementen De indeling van de Bagua Wat je wel en juist niet moet doen Tips voor meer gezondheid, geluk, geld, liefde en relaties in je leven Verder leer je tijdens deze inleidende workshop om deze basisprincipes toe te passen in je persoonlijke omgeving.

Oefeningen die de chakra s openen, opladen of ontladen. Het boek dat bij deze training hoort is Handboek Chakra Psychologie door Anodea Judith. Aangeraden wordt om dit boek van te voren te hebben gelezen. Tijd: Dagelijks van uur. Data: juli 2015 Kosten: 530,00, inclusief lunches, koffie, thee, snacks en reader.

Spirituele Winkel - Alles Voor Mindfulness!

We houden ons het recht voor om een selectie te maken uit de aanbiedingen, om zo een passend aanbod in diversiteit te creëren. Het belooft een dag te worden vol ontspanning, workshops, consulten, shoppen, inspiratie, lekkere hapjes, mooie ontmoetingen, diepe gesprekken, leuke muziek en nog veel meer. De dag wordt afgesloten met een kampvuur in de henge van Lichtfontein En...vind je het leuk om mee te helpen of mee te denken, dan vinden we het fijn als je ons belt! 30 augustus Open Dag Van tot uur ben je van harte welkom op onze Open Dag van Lichtfonten Centrum voor Nieuwe Spiritualiteit en Levenskunst.

Een unieke gelegenheid om je onder te dompelen en je te laten doordringen van de helende energie van edelstenen. Je leert intuïtief aanvoelen welke kristallen goed voor je zijn en welke niet. Ook oefen je in het uittesten van stenen, door middel van spiertesten, pendelen en meditaties op de chakra s, met behulp van de edelstenen. enso pearl timer.

Meer van Collageen

Navigation

Home